Vårens shower på Klockargården i Tällberg

That's all right med Kingen och BeatUs - 7 mars
Showen ”That´s All Right” är tillägnad alla oss som älskar tonerna från 50 och 60 talet.

En kväll med Hasse och Tage - 4 apr
JACKE SJÖDIN, META ROOS, PER WICKSTRÖM OCH MIKAEL SKOGLUND TRIO
Tillsammans tar Jacke Sjödin, Meta Roos, Per Wickström och Mikael Skoglunds ett gemensamt svanhopp in i Hasse & Tages produktion där de plockar några russin ur den enorma kaka som utgjorde Hasse och Tages produktion under nästan 30 år i toppen av svenskt nöjesliv.

Påskfirande med show - Caroline Wennergren & Alhambravariéten - 11 apr
På påskafton bjuder Caroline och Alhambravariéten oss på en helkväll med härlig musik, buktalardocka, trolleri, eldslukning, tankeläsning och mycket mer.

En Hyllningsshow till Lill-Babs - 18 april
I denna hyllningsföreställning skapar artisten Lena Nilsson tillsammans med sin pianist Kristina Stenerhag en såväl ömsint, stilla som rafflande och fartfylld stämning på scenen.

Billy Opel - 25 april
Billy Opel är en dalmas som uppträder med sina egna sånger. Finurliga, roliga och glada. Även många av berättelserna om hur låtarna kom till är stöpta i en humoristisk form.

A Date with Elvis - 30 apr, 2 maj
En mycket hyllad och elegant hyllningskonsert till en av de största artisterna i modern historia. Med bl.a John Lindberg och Stefan Nykvist.

Ingels Hörna med Linda Bengtzing - 9 maj
ÄNTLIGEN kommer Mats Ingels tillbaka till Klockargården med succèn Ingels Hörna! Det blir en humorspäckad krogshow med radiorösten Mats Ingels. Som gäst har han denna kväll den underbara Linda Bengtzing som i Melodifestivalen 2005 sjöng sig in i det svenska folkets hjärtan med låten "Alla flickor".

Babben - 16 maj
Jazzdoftande svensk och internationell musik med mellansnack i världsklass. Babben Larsson, denna gång tillsammans med sina kollegor i bandet Second Edition. Musik och komik blir underhållning i kubik!

Boka biljett via Visit Dalarna >>

Boka boende på Korstäppan >>