Det är få tillfällen i livet som man minns så tydligt som sin bröllopsdag. Ett vackert minne att se tillbaka på tillsammans med sin partner, familj och vänner. På Korstäppans Herrgård finns alla förutsättningar för att göra er bröllopshelg unik och personlig.

Många väljer att gifta sig under sommaren och våren. Men det finns klara fördelar med att välja ett vinter- eller höstbröllop istället. Färre fester och semestrar ger fler gäster möjlighet att tacka ja till er inbjudan.

Det ger er också spännande möjligheter. Vad sägs t. ex om ett gnistrande vitt vinterbröllop med häst och släde, fackeltåg över isen eller en isbar i vår trädgård?

Under hösten bjuder Siljansområdet på en härlig färgprakt i rött, orange och guld. Ta fantastiska bröllopsfotografier vid vattnet som reflekterar lövens färgprakt. Skapa en unik dukning med naturen som inspiration och mängder av levande ljus.

Logi

Vi har 26 herrgårdsrum och totalt 57 bäddar. 21 hotellrum finns i herrgården, de andra är belägna i de två intilliggande herrgårdsflyglarna. Vårt finaste herrgårdsrum är charmigt inrett i gammal stil. Här har ni vacker utsikt över Siljan, bad och kakelugn.

höstbröllop Korstäppan