Home

restaurang korstäppan

Korstäppan smårätter

Restaurang Korstäppan

Våren 2021 är vår restaurang endast öppen för frukost. Men det finns massor av trevliga serveringar i Leksand. Fråga oss så hjälper vi dig att hitta ett bra alternativ.


Vid frågor ring 0247-123 10 eller maila till [email protected]

 

Korstäppans Herrgård servett

 

Korstäppan restaurang

Korstäppans matfilosofi

Våren 2021 är vår restaurang endast öppen för frukost. Men det finns massor av trevliga serveringar i Leksand. SMÅRÄTTER MED LOKALA INSLAG INSPIRATION FRÅN SVERIGE OCH VÄRLDEN I Korstäppans kök är råvaran och smakupplevelsen i fokus. Matinfluenserna kommer från Sverige och världen, men med mycket inspiration och hänsyn till lokala råvaror & svenska mattraditioner. Vår ambition är att Korstäppans restaurang ska vara en välkomnande mötesplats där samtal, musik och kultur förenas kring välkomponerad mat i en unik miljö. All mat vi lagar är mat vi älskar och vi hoppas att du ska göra detsamma. Vår nya kvällsmeny består av smårätter, detta för att du som gäst ska få en bredare matupplevelse. Det ger dig möjlighet att prova fler olika smaker och kombinationer och du kan själv bestämma hur stor måltiden ska bli. Smaklig spis!

Läs mer

korstäppans kök

stora grupper

Större sällskap

Bokning och kontakt för större sällskap sker via mail till [email protected] Minnesstund Vår lugna atmosfär passar bra för en minnesstund. Samla släkt och vänner för en fin stund tillsammans. Vi kan ordna mat, smörgåstårta eller kyrkkaffe. Allt utifrån era önskemål. FÖRSLAG MENYPAKET  Klassisk smörgåstårta inkl. vatten/lättöl & kaffe. Med chokladtryffel eller mjuk kaka, 255 kr Med gräddtårta från Siljans Konditori, 295 kr För fler menyförslag, kontakta oss. Dop & högtidsfest Korstäppans Herrgård erbjuder en vacker miljö för att fira t.ex födelsedagar, jubileum och inte minst dop/namngivningskalas. För er som inte vill ha ett kyrkligt dop kan vi ordna en mysig sammankomst i vår festlokal eller i vår trädgård. Vi anpassar efter era önskemål.

Läs mer

Lämna din e-post och få våra bästa erbjudanden!

You are now subscribed